Englezi otkrili koliko je Ronalda koštao izlazak sa Georginom u restoran

Pare su tu da se troše

Englezi otkrili koliko je Ronalda koštao izlazak sa Georginom u restoran

Cristiano Ronaldo u posljednje vrijeme je sve češće i češće u medijima. Nakon što se stišao skandal vezan za navodno silovanje, portugalski nogometaš se sada našao u centru pažnje zbog rođendana kćerke Alane Martine.

Ronaldo i njegova djevojka Goergina su najprije svojoj mezimici priredili maskiranu zabavu koja je bila dovoljna da je nasmije od uha do uha, a slavni par je potom rođendan obilježio u elitnom londonskom restoranu Scotts. U tome ništa ne bi bilo čudno da se u britanskim medijima nisu pojavile informacije o tome koliko je Portugalac potrošio za 15 minuta provedenih u restoranu.

Na Otoku pišu kako Ronaldo nije imao rezervaziju, te da je njegova posjeta bila iznenađenje za sve prisutne, a navodno je naručio dvije vrste vina - Richebourg Grand Cru, 18.000 boca, i nešto jeftiniji Pomerol Petrus, vrijednosti 9.000 funti po boci.

"Ronaldo je bio jako raspoložen. On, Georgina i još određeni ljudi se nisu zadržali više od petnaestak minuta, nisu imali rezervaciju, samo su sjeli u bar. Popili su po čašu i po, te odjurili na tenis, nisu čak ni dovršili drugu flašu”, kažu očevici, i dodaju da je to Ronaldu bio sitniš.

Nije Ronaldo štedio ni na smještaju. Odsjeo je u jednom od najboljih hotela u Knightsbridgeu, a specijalni apartman ga je za jednu noć koštao 11.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi