Blago krevetu na kojem ona leži: Georginina bijela kombinacija će vas raspametiti

Ponovo oduševila

Blago krevetu na kojem ona leži: Georginina bijela kombinacija će vas raspametiti

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez važi za jednu od najprivlačnijih koju ćete vidjeti, kako na internetu, tako i na ulici.

Georgina nikada nije imala potrebu da se skida te na taj način privlači pažnju na društvenim mrežama, već je bilo dovoljno da objavi poneku fotografiju sa stilom i ukusom kako to samo ona zna i muškarci bi bili 'razoružani'.

Posljednja u nizu njenih zanosnih fotografija napravljena je u Torinu i to prije puta u London gdje je jučer boravila sa Ronaldom. Atraktivna Španjolka se odlučila za potpuno bijelu kombinaciju, a da je fotografija prošla dobro dokazuje i nešto više od milion lajkova na Instagramu gdje je prati oko osam miliona ljudi.

Elegancija i profinjen stil su uvijek išli uz njeno ime...

View this post on Instagram

Sundays are always better with @aloyoga 🧘‍♀️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

criticos
U mladosti sam jednom imao sponzorušu za djevojku. Prelijepa je bila, koža joj uvijek miriše, tijelo fantazija, kosa duga i bujna, grudi za poželjeti da se udomiš glavom u njedra, kukovi i dupe savršeni, a kad je hodala utegnuta - to je tako bilo sexy i izazovno. Ostajao sam uvijek sa zaustavljenim dahom kad je vidim. Upoznali smo se, na prvu - plićak (sve se svede na kosu, nokte, krpice i auta). Rekoh sebi, nema veze, želim da i ja vodam zvijer, da čaršija vidi i mene kao lafca. Nije mi trebalo dugo da je odvedem u krevet, a tu je nastao pakao. Pazi na kosu, pazi ugao, nokti, nakit, vala nakva umrtvljena, kao robot, bez emocija i poprilično beživotna. Stalno zanovjeta nešto. Skontaš da je plićak, da je bitan samo izgled i status. Nit imaš sta s njom pričati, nit se vala sexa dobro, nit je šta interesuje, nit zna kuhati - samo je bitno šta ko misli, kakva joj je kosa, nokti, parfem jel miriše, koje auto voziš. Naša veza je trajala mjesec dana i bezglavo sam pobjegao i rekoh sebi ove lijepe isprazne ljuske uništenih emocija nikad više. Zato djecu, uhvatite se karizmatičnih djevojaka koje su nasmijane, zainteresovane, vedre i opuštene. Ove lutke su fakat lutke.
101 5
zenica78
to "criticos"care moj ja sta je nego sponzorusa kojoj je izgled sve u zivotu nema tu iskrene vedrine iskrenog osmjeha i zivota i naravno zbog toga i hoda sa Ronaldom pa i on je isti sta to on neki naucnik,intelektualac pa da imaju neke duboke teme i razgovore hahahaha covjek igra lopte vjezba i gleda se u ogledalo ne bavi se intelektualnim radovima,krpa nasla zakrpu mogu zajedno ima pare i to je sve i njemu i njoj izgled sve u zivotu
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti