Erko Jun u garaži ima pravu zvijer

Bh. borac vozi skupocjeni Mustang

Erko Jun u garaži ima pravu zvijer

M. Šljivak

MMA borac iz Bosne i Hercegovine Erko Jun doživio je prethodnog vikenda prvi poraz u kratkoj borilačkoj karijeri.

Na veličanstvenom KSW eventu u Zagrebu Erko je poražen od legendarnog Poljaka Mariusza Pudzianowskog tehničkim nokautom u drugoj rundi, ali ova borba će mu sasvim sigurno poslužiti kao pouka za budućnost.

Bh. borac nastavlja žestoko raditi na svojoj borilačkoj karijeri, a život kojim živi potpuno je posvećen tome da u MMA sportu i uspije.

Ipak, kada dođe vrijeme za opuštanje Jun to maksimalno iskoristi. Na ulici ga je lako uočiti jer vozi zaista vrhunsku mašinu od čak 600 konja.

Njegov Ford Mustang izaziva pažnju gdje god da se pojavi. U svom vlasništvu Erko ima zaista pravu zvijer koja dostiže 100 km/h za samo 4.7 sekundi.

Poznato je da Jun voli uživati van oktagona, a ovaj Mustang je dokaz i da voli skupe i vrhunske automobile.

Top Komentari

opasni12
Kada seljaka daš marku!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi