Eva Carneiro odbila nevjerovatnu ponudu Chelseaja

Ne želi odustati od svoje tužbe

Eva Carneiro odbila nevjerovatnu ponudu Chelseaja

E. Čaušević

Spor na sudu u Londonu između Eve Carneiro, Chelseaja i Josea Mourinha danas je zvanično počeo.

Carneiro je prije nekoliko mjeseci dobila otkaz u londonskom klubu nakon čega je odlučila tužiti Plavce i tadašnjeg menadžera Josea Mourinha koji je najveći krivac što je Carneiro dobila otkaz. 

Suđenje je danas zvanično počelo u Londonu, a engleski mediji odmah su počeli objavljivati detalje sa ovog spora. Kako piše "Telegraph" Carneiro nema namjeru da odustane od svoje tužbe, te će do kraja istrajati u ovoj borbi.

Da je to istina najbolje govore informacije da je Eva odlučila odbiti nevjerovatnu ponudu od strane Chelseaja. Navodno, Plavci su ponudili 1,2 miliona funti odštete za Carneiro kako bi odustala od tužbe, ali je ona to odbila.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti