Evra opet u elementu: Urnebesnim klipom proslavio Ronaldov transfer u Juventus

Francuz opet dominira

Evra opet u elementu: Urnebesnim klipom proslavio Ronaldov transfer u Juventus

S. Grebović

Bivši igrač Juventusa u ekstazi zbog dolaska Cristiana Ronalda u redove Stare dame iz Torina.

Poznato je kako 37-godišnji bivši reprezentativac Francuske, kao i bivši fudbaler Monaca, Manchester Uniteda, Juventusa, Marseillelea i West Hama Patric Evra svoje fanove na društvenim mrežama voli da šokira ali i nasmije unebesnim klipovima.

Posljenji u nizu takvih bio je klip koji je objavio na svom Instagram profilu na kojem u dresu Juventusa doziva Cristiana Ronalda i gdje svom bivšem saigraču iz Manchester Uniteda želi toplu dobrodošlicu u redove njegovog bivšeg kluba Juventusa.

Kontraverzni Evra je u novembru mjesecu proše godine zbog udaranja vlastitog navijača Marseillelea prije utakmice sa Victoriom Guimaraes u okviru Evropske lige protjeran iz francuskog kluba.

Nakon tog događaja on je zimus potpisao ugovor sa West Hamom za koji nije stigao da nastupi zbog povrede, pa su čelnici 'Čekićara' bili primorani raskinuti ugovor za njim, što je za Francuza posljenji angažman u karijeri za sada.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi