Nintendo 'iskoristio' Super Maria da se našali sa Cristianom Ronaldom

Legendarni lik iz video igrica

Nintendo 'iskoristio' Super Maria da se našali sa Cristianom Ronaldom

Transfer Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus izazvao je nevjerovatnu pažnju, pa sada svi na konto toga žele da uhvate svoj trenutak slave.

To ide tako daleko da je čak i svjetski poznati Nintendo odlučio da se malo našali sa Ronaldom.

Podsjetimo, Portugalac je na svom Twitteru ozvaničio dolazak u Juventus posebnom fotografijom sa crnom pozadinom te je u opis stavio 'Forza Juve'.

Nintendo je to odlučio da izmimitira sa svojom ikonom Super Mariom, pa su upotrijebili lik legendarnog Super Maria uz crvenu pozadinu i opis 'Forza Mario'.

Ukratko, uticaj Cristiana Ronalda je ogroman i u svijetu video igrica, a ovo je samo jedan od dokaza da njegov rad prate i oni koji nemaju veze sa fudbalskim ili sportskim igricama. Jednostavno, Cristiano je svima zanimljiv, a tako će sigurno biti i u nastavku njegovog boravka u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi