Fabinho upozorio suprugu zbog komentara i odnosa s navijačima Liverpoola na Twitteru

Nije znao da je toliko aktivna

Fabinho upozorio suprugu zbog komentara i odnosa s navijačima Liverpoola na Twitteru

E. Čaušević

Vezni fudbaler Liverpoola, Fabinho, priznao je da uopšte ne koristi mnogo društvene mreže za razliku od njegove supruge koja je tu uvijek aktivna.

Fabinho ima profile na skoro svim društvenim mrežama jer je jasno da to mora uraditi zbog posla kojim se bavi, ali je priznao da dosta rijetko prati šta se tamo piše.

Međutim, njegova supruga Rebeca Tavares je u tome mnogo aktivnija. Ona čak dosta često komentariše i objave vezane za njenog supruga i Liverpool, te je znala i da se svađa s navijačima engleskog kluba.

Fabinho je priznao da nije baš znao da je njegova supruga toliko aktivna na Twitteru i da komentariše dosta stvari i odlučio je da je upozori da mora biti dosta opreznija.

Image Credit: Twitter/@reebecatavares

"Čuo sam da dosta komentariše. Ja nisam mnogo na Twitteru jer to jednostavno nije za mene. No, čujem da ona nekada objavljuje i komentariše naše utakmice. Rekao sam joj da mora biti dosta opreznija i da to i nije baš najbolje da radi", rekao je Fabinho i dodao.

"Ne vidim zaista šta piše, ali sam vidio da je navijači vole jer je uvijek iskrena. S njom imam odličan odnos oko fudbala jer se razumije u to i često pričamo o utakmicama. Međutim, mora biti pažljiva oko odnosa s navijačima na društvenim mrežama jer to preko noći može sve da se promijeni".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi