Salah za tri godine napravio nestvarnu transformaciju i pokazao kakva je sada zvijer

Napredak je nevjerovatan

Salah za tri godine napravio nestvarnu transformaciju i pokazao kakva je sada zvijer

E. Čaušević

Mohamed Salah je oduševio javnost fotografijom s ljetovanja.

Nakon duge sezone igrači iz najjačih evropskih liga konačno su dobili zasluženi odmor, a mnogi od njih iskoristili su priliku da otputuju negdje na more.

Tako je i sa Salahom koji već tradicionalno ljetni odmor provodi u Egiptu sa porodicom. Salah se i ovaj put vratio kući, te uživa na jahti koju je iznajmio.

Igrač Liverpoola je oduševio sve fotografijom koju je objavio na Instagramu jer je pokazao da se nalazi u vjerovatno najboljoj formi u svojoj karijeri.

Salah je pokazao ponosno sve isklesano tijelo i dobio je preko dva miliona lajkova na ovu fotografiju.

Koliko je Salah napredovao najbolje se vidi kada se uporedi njegova fotografija s ljetovanja s onom koju je objavio prije tri godine kada je također bio na ljetnom odmoru u Egiptu.

Salah je i tada bio u odličnoj formi, ali i pored toga vidi se zaista fantastičan napredak koji pokazuje koliko je Egipćanin posvećen fudbalu i činjenici da iz sezone u sezonu bude u što boljoj formi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Bukvalno isti samo se sad nategao xD
4 1
denimen9
Vidi se da je ruke radio, biće manje lomova.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi