Fabregasova prabaka glavna tema na društvenim mrežama: "Pobijedila je koronavirus"

Oglasio se na Twitteru

Fabregasova prabaka glavna tema na društvenim mrežama: "Pobijedila je koronavirus"

E. Čaušević

Cesc Fabregas je prije nekoliko dana oduševio javnost jer je na svoj zahtjev tražio da mu Monaco smanji platu za 30% kako niko od uposlenika ne bi dobio otkaz.

Fabregas će tako uštedio 2.5 miliona eura klubu iz Kneževine, te je sačuvao radna mjesta mnogim uposlenicima. Također, poručio je da mu Monaco ne mora dati naredne četiri plate, već da taj novac isplate u ratama nakon isteka ugovora 2022. godine.

Španski fudbaler se i danas oglasio na društvenim mrežama sa sjajnim vijestima. Naime, on je nedavno potvrdio da je njegova 95-godišnja prabaka pozitivna na koronavirus, te da je u teškom stanju.

Međutim, ona je uspjela da se oporavi i testiranje koje je uradila prije nekoliko dana pokazalo je da je negativna, a svoju radost Fabregas je podijelio s fanovima na društvenim mrežama.

"Pobijedila je virus, a ima 95 godina. Jučer je test pokazao da je negativna na koronavirus. Moja prabaka je heroina i njena pobjeda je motiv za sve nas", poručio je Fabregas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi