Fabregasova supruga izazvala bijes fanova: "I šta kažeš, sitnice?"

Očito joj zavide

Fabregasova supruga izazvala bijes fanova: "I šta kažeš, sitnice?"

E. Škorić

Daniella Semaan, supruga Cesca Fabregasa, izazvala je veliki broj negativnih reakcija jednom objavom na Instagramu.

Libanonska manekenka odlučila je prošlog vikenda podijeliti fotografiju na kojoj sa porodicom uživa kod kuće. S obzirom na "skromnost", stigli su brojni komentari u kojima su uglavnom svi bili zgroženi činjenicom da je poenta objave bila da pokaže svoj raskošan život, mada je u opisu postavila "sitnice koje volim".

"Cijenim sve sitnice više nego ikad", napisala je Daniella, koja s Cescom ima petero djece.

"Groucho je već rekao: Život su sitnice, mala jahta, mali ljetnikovac...", jedan je od komentara na fotografiju, dok je drugi napisao: "Da, baš sitnica, pa taj šešir je možda skuplji od nečije kuće". "Pričaj nam o sitnicama...", dodaje treći. Svi redom isfrustrirani činjenicom da stvari koje rijetki imaju smatra sitnicama.

Daniella nije baš očekivala takvu navalu negativnih komentara, ali neki ljudi su možda samo frustrirani zbog činjenice da drugi žive raskošno i da imaju ogromna dvorišta s bazenima, putuju na najskujplje destinacije i hrane se samo najukusnijom hranom.


Top Komentari

goku_iz_sirokog
Tako i ona sirotinja iz Afrike misle o nama
0 1
Zulfikar
Skromnost je vrlina bogatih duša, do je raskos vrlina arogantnih iskompleksiranih pacenika/ca.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi