Fabregasova supruga objavila fotografiju s kćerkom iz prvog braka, a mnogi mislili da su sestre

Daniella ponovo u centru pažnje

Fabregasova supruga objavila fotografiju s kćerkom iz prvog braka, a mnogi mislili da su sestre

E. Čaušević

Cesc Fabregas je prije nekoliko godina iznenadio javnost kada je odlučio da se vjenča sa Daniellom Seamaan.

Daniella je od španskog fudbalera starija čak 12 godina, te je nedavno proslavila svoj 45. rođenda. No, Cesc je uvijek izjavljivao da ta razlika u godinama za njega nije problem, te da je ljubav između njih jača od svega.

Oni zajedno imaju kćerku Liu, ali Daniella također ima i dvoje djece iz prvog braka. Ona je bila u braku sa 13 godina sa Elieom Taktoukom, a oni su se razveli 2011. godine.

Fabregasova supruga rijetko pokazuje fotografije svoje djece, ali ovaj put nije mogla da odoli. Ona je na Instagramu objavila fotografiju s kćerkom Marijom koja već ima 20 godina.

Mnoge je ova fotografija oduševila, a čak su neki mislili da su one sestre, te su bili iznenađeni kada su saznali da je to Daniellina najstarija kćerka.

Top Komentari

Penderinos
Eto Fabregas odmah ima rezervu
10 2
Benjamingst
Sport ljudi hocemo sporta
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi