Falcao dotakao dno na igrici FIFA 17

Veoma loša ocjena za Kolumbijca

Falcao dotakao dno na igrici FIFA 17

Kolumbijski napadač Radamel Falcao proživljava veoma teške dane karijere.

Nakon što je 2013. godine otišao iz Atletico Madrida u Monaco, Falcaova karijera naglo je krenula nizbrdo.

Kolumbijac se nije snašao u Monacu, a ni kasnije u Manchester Unitedu i Chelseaju. Sada se vratio u Monaco, ali to mu nije donijelo velike promjene, te još uvijek muku muči sa postizanjem golova.

Dokaz koliko mu loše ide je i jedna od najpopularnijih fudbalskih simulacija na svijetu FIFA, koja mu je u najnovijem izdanju dala jako lošu ocjenu.

Falcao je na FIFA 13 imao ocjenu 88, godinu dana kasnije ona se povećala na čak 90 što ga je činilo jednim od najboljih napadača na igrici. Naredne godine, nakon što je igrao nešto slabije u dresu Manchester Uniteda, njegova ocjena se vratila na 88, a prošle sezone bila je 83. Danas, na najnovijoj FIFA-i, njegova ocjena je samo 81 što mu je najslošija ocjena još od FIFA-e 2009.

On možda više i neće igrati ovu igricu, barem je koristeći sebe u napadu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi