Jeste li spremili svoj Fantasy tim za novo kolo? Čekaju vas vrijedne nagrade

Fantasy ludilo na SportSport.ba

Jeste li spremili svoj Fantasy tim za novo kolo? Čekaju vas vrijedne nagrade

Midhat Šljivak

Ljubitelji fantasyja Premijer lige Bosne i Hercegovine i ove sezone imaju mogućnost da na SportSport.ba portalu kreiraju svoj vlastiti tim.

Veliki broj igrača odlučio se i ove sezone zaigrati Fantasy, a najbolji u svakom kolu dobit će vrijedne nagrade.

Najbolji igrač svakog kola dobiće 20 KM bonusa u kladionici Mozzart. Drugoplasirani dobija 15 KM, trećeplasirani 10, a još 7 najboljih u tom kolu dobiće po 5 KM bonusa na svoj račun u kladionici Mozzart.

Ukoliko dva ili više igrača budu imali jednak broj bodova, oni će podijeliti ukupan fond bonusa za mjesta koja zauzimaju. Primjera radi, ako dva igrača imaju jednak najveći broj bodova u kolu, dobiće po 17,5 KM, a treći dobija 10 KM.

Na kraju sezone, najbolji igrač od kladionice Mozzart dobiće 200 KM bonusa, drugoplasirani 100 KM bonisa, a trećeplasirani 60 KM bonusa. Eventualna izjednačenja na kraju sezone, opet rješavamo jednakom podjelom nagradnog fonda.

Za drugo kolo nove sezone Fantasyja svoj tim možete izabrati danas do 16 sati, a VAŽNA NAPOMENA za igrače je da je neophodno je da u svom profilu na SportSport.ba popunite polja "Mozzart ime" i "datum rođenja" kako bi vam iz kladionice Mozzart mogli prebaciti bonus na račun u slučaju da ste dobitnik nagrade.

Također, datum rođenja koji postavite mora biti jednak datumu rođenja koji ste ostavili pri registraciji na Kladionicu Mozzart.

Još uvijek nije kasno da kreirate svoj tim i da se borite za nagrade, a to možete UČINITI OVDJE.

Top Komentari

Zoi88
Da li će se računati bodovi igračima kad se odigra zaostala utakmica zrinjski - velež?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi