Prišla je Ziyechu sa samo jednom željom, sada ga prezire: "On stvarno nije normalan"

Fatali promijenila mišljenje

Prišla je Ziyechu sa samo jednom željom, sada ga prezire: "On stvarno nije normalan"

Edmir Škorić

Poznata glumica, pjevačica i televizijska voditeljica Fati Jamali objavila je u svom javljanju uživo na Instagramu da je u Istanbulu upoznala zvijezdu fudbalskog kluba Galatasaray Hakima Ziyecha.

Marokanska pjevačica i glumica rekla je da se susrela sa zvijezdom marokanske reprezentacije tokom njenog posjeta Istanbulu, a zvijezdu Galate opisuje kao najarogantniju osobu koju je ikada upoznala.

Prema njenim riječima, Ziyech ju je ignorisao, kao i još jedan marokanski fan koji je želio da upozna svog idola.

“Djevojke, upoznala sam najarogantniju osobu koju sam ikada vidjela. Bila sam sa nekim stranim prijateljima i on mi je bio blizu. Rekla sam 'zdravo' i pogledao me popreko. On je stvarno nenormalan", rekla je glumica, izražavajući ljutnju zbog Ziyechovog "nenašalantnog" ponašanja.

Glumica je rekla da se vratila u hotel i da ga je ugledala na vratima i rekla da njegovo ponašanje "nije lijepo" i da je odgovorio sa "od**bi", na šta je ona odgovorila istim.

Oglasi

Žaleći se na njegovo navodno ponašanje, Jamali je rekla da "koliko god sam ga voljela prije, sada ga mrzim", dodajući da je "ono što vidite na TV-u jedno, a stvarnost drugo".

Kao odgovor na sve to, Ziyech je na svojoj Instagram priči podijelio video o treneru američkog fudbala Deionu Sandersu uz pomoć kojeg je očito odgovorio glumici na njene kritike.

"Pogledaj me, šta je sa mnom zbog čega bi pomislio da mi je stalo do tvog mišljenja o meni. Tvoje mišljenje o meni nije mišljenje koje ja imam o sebi”, rekao je Sanders u videu, pa su mnogi protumačili da je to bio fudbalerov odgovor na sve.

Teško je sada reći ko je u pravu nakon svega, neki su mišljenja da je Marokanka željela dodatnu popularnost spominjući Ziyecha u negativnom kontekstu, mada nije isključeno ni da je bivši igrač Ajaxa i Chelseaja zaista bio nekorektan prema njoj.

Kako god, Ziyech se sprema za jako bitan meč u Ligi prvaka protiv Kopenhagena u utorak navečer i samo pobjeda Turke vodi u osminu finala.

Top Komentari

JuventinoBK
Ma bjwzi kurvetino jedna
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi