Prvo Varešanović, a sada i Ziyech: Šta se to dešava danas s volejima u Turskoj?

Spektakularan gol Marokanca za Galatu

Prvo Varešanović, a sada i Ziyech: Šta se to dešava danas s volejima u Turskoj?

Endin Čaušević

Fudbaleri Galatasarayja igraju trenutno u gostima protiv Bašakšehira utakmicu šestog kola turske Superlige, a prvo poluvrijeme obilježio je Hakim Ziyech.

Marokanac je stigao u Galatu nedavno iz Chelseaja kao veliko pojačanje u nadi da bi mogao da oživi karijeru koja je u velikom padu.

Kakav je Ziyech majstor vidjelo se večeras na meču protiv Bašakšehira kada je postigao sjajan pogodak.

Aktuelni prvak Turske je uspio u 43. minuti da slomi otpor domaćeg tima i povede sa 1:0, a ono što je Ziyech napravio oduševilo je fudbalski svijet.

Naime, Marokanac je zabio fantastičan pogodak iz voleja za vodstvo Galate od 1:0.

[twitter]https://twitter.com/golsuperlig_5/status/1705639764349661482[/twitter]

Čini se da je ovo kolo za sjajne golove iz voleja u Turskoj jer je ranije danas i Dal Varešanović zabio spektakularan pogodak.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za Ziyecha je ovo debitantski gol za Galatasaray, a nije mogao na bolji način da se predstavi javnosti u Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi