Fatalna Albanka: Poznatog igrača ostavila jer je loš u krevetu, ali na tome nije stala

Ponovo provocira...

Fatalna Albanka: Poznatog igrača ostavila jer je loš u krevetu, ali na tome nije stala

Noć sa 31. oktobra na 1. novembar se širom svijeta slavi kao Noć vještica. Tradicija nalaže da se za ovu noć maskirate i takvi izađete u javnost, a toga se drži i atraktivna Erjona Sulejmani, koja je inače poznata po braku sa švicarskim nogometašem Blerimom Džemailijem.

Erjona i Blerim već neko vrijeme nisu zajedno, a njihovi odnosi su se pogoršali kada je Albanka otkrila ono što nije smjela, odnosno da je vezni nogometaš Bologne u krevetu - očajan. Pokrenuo je odmah Džemaili proceduru da razvod i uz to zatražio starateljstvo nad djetetom, jer smatra da manekenka nije dobra majka.

Je li dobio što je tražio u međuvremenu ili nije, ne znamo, no Erjona je i poslije razvoda nastavila sa ličnom atraktivnom promocijom. Pažnju na sebe sada je skrenula na Noć vještica, obukavši se kao prava Playboy zečica i time po ko zna koji put rasplamsala mušku maštu.

Veliku pažnju Erjona je skrenula i na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, gdje je bodrila tadašnjeg supruga, a mnogi mediji su je proglasili i najseksi navijačicom.

Gledajući njezine fotografije u galeriji uvjerit ćete se i zašto.

Top Komentari

Alkma
Nije se rodio ko je kuravi ugodio
36 0
Benjamingst
Radi sex-a? Brak joj se nije svidjeo, djete joj smeta, hoce da zivi svoj zivot.... uzela dobre pere od njega, I sad ce neko drugi da bude voljen I ponovo razvod... ni on nije dobar ali u lizanju....
25 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi