Fellaini održao obećanje: Ofarbao kosu u srebrenu boju

Potez za svaku pohvalu Belgijanca

Fellaini održao obećanje: Ofarbao kosu u srebrenu boju

Fudbaler engleskog Evertona Marouane Fellaini ofarbao je kosu u srebrnu boju nakon što je klub skupio 25.000 funti u dobrotvorne svrhe. 

Fellaini će sa svojim Evertonom u posljednjem kolu odmjeriti snage sa Chelseajom i nema sumnje da će Stamford Bridge sa nestrpljenjem očekivati da se Belgijanac pojavi na terenu. 

"Uradio sam to iz dobrih namjera. Everton radi mnogo toga za zajednicu i za one kojima je potrebno. Ja sam sretan što mogu pomoći. Možda ću se u narednim danima ofarbati u neku drugu boju, recimo u plavu, Evertonovu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.