Fellainijeva frizura je još i dobra: "Kec sa strane, ali ostavi šiške"

Najluđe frizure

Fellainijeva frizura je još i dobra: "Kec sa strane, ali ostavi šiške"

E. Škorić

Nije to ništa novo, čak i osamdesetih godina su postojali nogometaši koji su pažnju privlačili neobičnim i otkačenim frizurama.

Nogomet je postao modna pista i idealno mjesto za promociju novih trendova i frizura. Neki igrači su ostali upamćeni po nevjerovatnim frizurama, mada ćete u ovoj galeriji definitivno uočiti i one koji su bili pravi majstori na terenu.

Današnja "Mickey Mouse" frizura Marouanea Fellainija posljednja je u nizu najluđih ili najsmješnijih, a u prošlosti ih je bilo zaista mnogo.

Paul Pogba, Neymar, Ronaldo, West, Dani Alves, Radja Nainggolan, Ivan Perišić, Arturo Vidal... Možda je i najupečatljivija ona Ronaldova legendara "kec sa strane, ali ostavi šiške".

Teško je reći ko je imao najviše ili zapravo najmanje stila, ali jedno je sigurno - znali su kako skraćenim putem izgraditi imidž, makar on nekad bio i loš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi