Ferdinand objavio fotografiju s djevojkom, svi su gledali u njene grudi

Rio je nastavio da živi

Ferdinand objavio fotografiju s djevojkom, svi su gledali u njene grudi

O. Lekić

Nekadašnji defanzivac Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Rio Ferdinand već neko vrijeme uživa u ljubavi sa Katie Wright.

Ferdinand je nakon smrti supruge Rebecce odlučio okrenuti novu stranicu i započeti romansu sa 13 godina mlađom djevojkom, a da uživa u ljubavi svjedoče i fotografije koje objavljuje na Instagramu.

Posljednja koju je objavio sa Katie izazvala je posebnu pažnju na društvenim mrežama. Rio je, naime, sa djevojkom pozirao u dvorištu svoje veljepne vile, a u prvi plan su izbile grudi prelijepe Katie kojoj engleski tabloidi sve više poklanjaju pažnju.

Pomenutu fotografiju, kao i ostale na kojima je Katie pogledajte u našoj galeriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi