Manekenka koja tvrdi da je spavala s Neymarom otkrila bizaran razlog zašto ne koristi toaletni papir

Nedavno dobila bizarnu titulu

Manekenka koja tvrdi da je spavala s Neymarom otkrila bizaran razlog zašto ne koristi toaletni papir

E. Škorić

Manekenka OnlyFansa koja tvrdi da je imala aferu s Neymarom otkrila je zašto ne koristi toaletni papir.

Fernanda Campos (26) izgradila je veliku bazu obožavatelja na društvenih mrežama, pa trenutno ima 815.000 pratilaca na Instagramu.

Ona im je otkrila jednu od svojih tajni ljepote i neobičnih navika. Naime, kazala je da ne koristi toaletni papir, pa objansila i zašto.

"Imam stvarno cool i jednostavan savjet. Ne koristim toaletni papir. Dakle, zamijenite ga vlažnom maramicom ili tušem. Toaletni papir uzrokuje trenje i tamnu kožu", poručila je Fernanda.

Oglasi

Ona tvrdi da joj je Neymar tokom Svjetskog prvenstva 2022. godine slao poruke na Instagramu. U to je vrijeme brazilski reprezentativac tvrdio da prolazi kroz teško razdoblje s djevojkom Brunom Biancardi.

Nakon video poziva sa zvijezdom Al-Hilala, Fernanda je kasnije tvrdila da je imala aferu s njim u stanu u Sao Paolu u junu prošle godine.

Neymar i Bruna nakon toga su se ponovo spojili, a manekenka je kasnije objavila da je trudna. Fernanda je nedavno okrunjena pobjednicom bizarnog izbora za "najljepšu vaginu" koju je organizovala agencija Fama Pop u Brazilu - dobila je 65.000 glasova.

Nakon pobjede, Fernanda je izjavila: "Sada razumijete šta je dječak Ney vidio. Oduvijek sam bila vrlo zahtjevna prema svom tijelu i bila sam inspirirana domaćim receptima poznatih osoba kao što su Sabrina Sato i Deborah Secco".

Top Komentari

Pajkan
I plus brabonjci zvece.
1 1
koraj
Nisam ni citao clanak nego samo da ostavim komantar.. Kako vas nije stid??? Od cega vi pravite clanak???
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi