Lindsey Vonn zgodnija nego ikad - Zavodljiva kratka haljinica rasplamsala maštu muškaraca

Pojavila se na dodjeli Oscara

Lindsey Vonn zgodnija nego ikad - Zavodljiva kratka haljinica rasplamsala maštu muškaraca

E. Škorić

Američka skijaška zvijezda Lindsey Vonn okončala je karijeru prije više od četiri godine. Posljednju trku odvozila je na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju kada je osvojila bronzanu medalju u spustu.

Takmičenje je održano u Areu, u Švedskoj, kada smo posljednji put na stazi u profesionalnoj karijeri gledali Lindsey Vonn. Nakon niza povreda, Amerikanka je odlučila da završi bogatu karijeru.

Slavna skijašica, jedna je od najuspješnijih kada je riječ o aplskom skijanju. Do tada je na svjetskim prvenstvima osvojila osam medalja, od čega dvije zlatne, tri srebrene i tri bronzane.

Vonn je osvojila i tri olimpijske medalje, od toga zlato i bronzu u Vancouveru 2010., i bronzu u Pyeongchangu 2018.

Zvali su je Sharon Stone svjetskog skijanja. Osvajačica 20 kristalnih globusa (četiri velika i 16 malih) paralelno sa skijanjem gradila je karijeru modela. Samom pojavom i atraktivnim izgledom te iskrenim i zaraznim smiješkom osvajala je simpatije gdje god bi se pojavila.

Oglasi

Američki mediji nagađaju kako je od sponzora i marketinških akcija zaradila više od 15 miliona eura. Uz sve to je 2016. godine stigla i izdati knjigu.

"Trebala mi je 31 godina da konačno postanem sigurna u svoje tijelo i ono što jesam", rekla je Lindsey Vonn kada je promovisala vlastitu knjigu pod nazivom "Strong Is The New Beautiful".

Podgrijavala je često maštu golišavim i lascivnim fotografijama, ali nikad nije prelazila granicu dobrog ukusa, bez obzira na to što su se zbog nekih njenih uradaka bunile feminističke udruge.

Vrhunac je svega svojedobno bilo njeno poziranje za naslovnicu američkog sportskog magazina ESPN u zavodničkom stilu fatalne Sharon Stone iz filma 'Sirove strasti', u kojem prekriži noge i otkrije da ne nosi donje rublje.

Lindsey Vonn kao Sharon Stone

Lindsey Vonn je, dakle, osoba koja ima poseban osmijeh, atraktivan izgled i koja izgleda fantastično čak i kada se ne skine previše. Sada je u pozirala u crvenoj kratkoj haljini i pokazala svoju figuru i vitke noge. Ona se u ovoj kombinaciji pojavila nedavno na dodjeli Oscara.

Atraktivna Amerikanka na dodjeli Oscara



Top Komentari

stranputica
Svaka čast! Linija tip-top. Vidi se da pazi za prehranu. Još jednom naklon do snježne staze....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi