FIFA 17: Pjanić bolji izvođač slobodnjaka od Messija

Naš vezista na 3. mjestu

FIFA 17: Pjanić bolji izvođač slobodnjaka od Messija

Demo verzija jedne od najpopularnijih fudbalskih simulacija na svijetu FIFA-e izašla je jučer.

Ljubitelji fudbala širom svijeta znatiželjno su iščekivali izlazak ove igrice, a najviše su ih, kao i uvijek, interesovale ocjene fudbalera, koje FIFA gotovo uvijek donosi sasvim realno i objektivno.

FIFA je izbacila i listu od deset najboljih izvođača slobodnih udaraca na ovogodišnjem izdanju igrice, a vezista Juventusa i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić odlično kotira.

Naime, Mali princ se nalazi na 3. mjestu, odmah iza nedodirljivog Andrea Pirla i Leverkusenovog veziste Calhanoglua. Iza Pjanića ostala su velika imena svjetskog fudbala, a u prvom redu Leo Messi i Payet koji su na 6. odnosno 4. mjestu.

FIFA je zaista imala oči i pomno pratila proteklu sezonu kada je Miralem Pjanić postigao nekoliko sjajnih golova iz slobodnih udaraca te ga je odlučila nagraditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi