FIFA 18 je više od igre: Možete za sat igranja zaraditi 15 funti

FIFA 18 je više od igre: Možete za sat igranja zaraditi 15 funti

E. Škorić

Ljubitelj ste FIFA 18 igrice i poznajete je 'u dušu'? Imate priliku da unovčite svoje znanje i da pristojno zaradite dok držite džojstik u ruci.

FIFA 18 je od svog izlaska u septembru izazvala brojne pozitivne reakcije i čini se da je EA Sports uradio dobar posao, pa je sve veći broj igrača ove nogometne simulacije, a online igranje svakako je najveća prednost.

Igrači uglavnom u FIFA Ultimate Teamu na Play Stationu ili Xboxu prave svoje timove, zarađuju virtuelne novčiće, dovode igrače i sate provode ispred televizora, mada postoji način i da se zaradi novac.

Naime, bidvine.com je stranica koja je spremna da vam plati 15 funti za sat provedenih uz FIFA 18. Kako? Traže se profesionalni igrači koji će biti na raspolaganju drugima, odnosno koji su toliko dobri s džojstikom u rukama da će služiti kao mentori.

Možete se prijaviti, ali također trebate na uvid poslati vaše FIFA umijeće i to u najjačim ligama i na najjačim levelima, ali detalje o tome možete pročitati upravo na stranici Bidvine.

Jasno, uz potvrđeni FIFA 18 račun i prezentovano znanje u online igranju neophodno je poslati lične dokumente i vlastitu fotografiju. Ko ima volje, vremena i znanja može da se uputi u novi izazov. Ne zaboravite da svaki sat donosi 15 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi