4

Komentari (4)

3emun
Već godinu dana Fifu 2020 igram sa uključenim španskim jezikom.. O čemu vi pišete!!!??? Vaši tekstovi više nemaju veze sa istinom a jos manje veze imaju sa sportom. Vama je svejedno da li prodavali polovnu ukradenu robu na pijaci ili pisali sportske tekstove. (Uz svo postovanje prema ljudima koji prodaju samo polovnu robu i zive od toga). Imamo svi internet, imamo Instagrame, imamo ostale medije... Ne ponašajte se privilegovanim što naiđe poneka budala poput mene pa otvori ovo sranje od portala.
MaDaj
@3emun Brate njima je objava sa insta ili twitera vijest godine... po svemu sudeci placaju ih po napisanom tekstu, jer da primaju mjesecne plate siguran sam da nebih bilo ovoliko glupih tekstova
Ninoox
Od kad to ima na pesu jarane moj, ima godina i godina
Realist
Ima i na fifi godinama. So sad sam igrao 14,15,18,19 i bio je spanjolski jezik
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti