Fizioterapeut bh. kluba spasio život radnici na Zlatiboru
Foto: NK Stupčanica

Klub objavio priču

Fizioterapeut bh. kluba spasio život radnici na Zlatiboru

Eldar Ganibegović

Novi federalni prvoligaš, NK Stupčanica, trenutno se nalazi na pripremama na Zlatiboru.

Jučer je tim iz Olova s 13:0 deklasirao ekipu Spartak Trnava iz Čačka, a nakon te utakmice u večernjim satima desio se jedan nemio događaj koji je na sreću, prisebnom intervencijom fizioterapeuta bh. kluba, završio dobro, a samu priču objavila je Stupčanica.

"Jedan jako lijep gest našeg fizioterapeuta Elvira Hasanbegovića, desio se sinoć u hotelu u kojem odsjedamo tokom priprema na Zlatiboru.

Naime, u hotelu u kojem borave naši fudbaleri i fudbaleri drugih ekipa, za vrijeme posluživanja večere, jedna od uposlenica hotela izgubila je svijest te je naš fizioterapeut Elvir pritekao u pomoć i istoj osobi povratio svijest i brinuo se o njoj sve do dolaska hitne pomoći koja ju je prevezla do prvog doma zdravlja", objavila je Stupčanica na svojoj Facebook stranici.

Jedan jako lijep gest našeg fizioterapeuta Elvira Hasanbegovića, desio se sinoć u hotelu u kojem odsjedamo tokom...

Posted by NK Stupčanica on Wednesday, July 27, 2022

Inače, Stupčanica sezonu u Prvoj ligi FBiH otvara domaćim duelom protiv kakanjske Mladosti.

Do sada su na pripremama odigrali tri utakmice i ostvarili maksimalan učinak. Osim pomenute pobjede jučer, prethodno su s 1:2 savladali Mladost u Kaknju, te s 0:1 Travnik na Piroti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti