FK Sarajevo organizuje akciju darivanja krvi

U srijedu u prostorijama kluba

FK Sarajevo organizuje akciju darivanja krvi

U svečanom salonu "Svetozar Vujović", u prostorijama FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b, održati će se nova, dobrovoljna akcija darivanja krvi. 

U srijedu, 30. novembra tekuće godine, Bordo klub će organizovati akciju darivanja u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicine Federacije Bosne i Hercegovine, a ista počinje u 10.30 sati i trajati će sve do 17.30h.

Učesnike akcije FK Sarajevo će nagraditi besplatnim ulazom za tribinu Sjever “Vedran Puljić” ili tribine “Istok”, odnosno “Zapad” za predstojeću utakmicu 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH u kojoj FK Sarajevo dočekuje Radnik na Koševu, u nedjelju, 4. decembra sa početkom u 13 sati. 

Vrijedi istaći da Bordo klub već nekoliko godina zaredom organizuje akcije darivanja krvi, te i ovog puta nastavlja sa svojim društveno odgovornim radom. 

Fudbalski klub Sarajevo pozvao je sve navijače i simpatizere kluba, kao i klupske uposlenike, saradnike, igrače i trenere da se pridruže akciji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi