FK Sarajevo potpisalo memorandum s Udruženjem "Pomozi"
Foto: fksarajevo.ba

Memorandum o saradnji i razumijevanju

FK Sarajevo potpisalo memorandum s Udruženjem "Pomozi"

Endin Čaušević

FK Sarajevo i humanitarno Udruženje "Pomozi" potpisali su memorandum o saradnji i razumijevanju.

Iz kluba sa Koševa poručili su da je društvena odgovornost jedna od temeljnih vrijednosti ovog kluba. 

Potpisivanje memoranduma sa Udruženjem "Pomozi" nastao je kao rezultat prethodne saradnje i iskazane želje da se zajedničkim projektima pruži asistencija, pomoć, humanitarni i društveno korisni rad za najugroženije kategorije stanovništva.

Fudbaleri Sarajeva će na svojim šorcevima u narednoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine nositi logotip Udruženja "Pomozi", kako bi na taj način podržao i dodatno promovisao sve aktivnosti koje ovo udruženje svakodnevno realizuje u svrhu pružanja pomoći onima kojima je to najviše potrebno.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi