Floyd Mayweather ju je izbacio iz stana zbog borbe, ali sada će biti dobro nagrađena

Anna morala da se vrati u stari stan

Floyd Mayweather ju je izbacio iz stana zbog borbe, ali sada će biti dobro nagrađena

E. Škorić

Floyd Mayweather je, u želji da se što bolje spremi i fokusira na borbu koja dolazi, odlučio da iz svog luksuznog stana izbaci vjerenicu Annu Monroe.

On je britansku striperku zamolio da napusti njegovo imanje u Las Vegasu vrijedno 25 miliona dolara na nekoliko dana, pošto mu slijedi egzibicioni meč s YouTuberom Loganom Paulom. Ta boba na programu je 6. juna.

Iako možda na prvu ne zvuči nimalo lijepo i prijatno to što je Floyd napravio Anni, ona je ipak imala razumijevanje i neko vrijeme će se vratiti u svoj stari stan, dok će slavni bokser biti u potpunosti fokusiran na ono što slijedi za manje od mjesec dana.

Izvor blizak ovom popularnom i bogatom paru je kazao da "nije joj bilo svejedno, ali na kraju je razumjela i želi da Floyd ostane neporažen u ringu".

Čak se špekulisalo da su možda okončali vezu, ali navodno je veza "čvršća nego ikada". Uz to, Floyd je zaručnici obećao da će je nakon borbe odvesti na bilo koje mjesto na svijetu kako bi zajedno odmorili.

Floydu ovo nije prvi put da na ovaj način "odbaci" ženu od sebe. Radio je to i prije pred važne bokserske mečeve.

Oglasi

Anna i Floyd zajedno su putovali po svijetu, a ona je nedavno prijateljima i porodici saopštila da se namjerava udati, te želi da ima dijete sa bokserom koji je poznat po velikom bogatstvu i luksuznom načinu života.

[instagram]https://www.instagram.com/p/COgb3BOH7Il/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNuE0Xos6k6/[/instagram]

Potpuno ludilo: Floyd Mayweather krenuo u obračun sa YouTuberom, prijetio mu ubistvom

YouTuber Jake Paul uspio je žestoko isprovocirati legendarnog boksera Floyda Mayweathera.

The Money stigao je na press konferenciju koja je organizovana mjesec dana pred egzibicioni meč protiv Logana Paula, a tamo se pojavio i njegov iritantni brat Jake Paul.

Oglasi

Čovjek koji već dugo proziva najveća borilačka imena odlučio je da zakuha i sa legendarnim bokserom, a nakon što su došli oči u oči, Jake Paul je uspio žestoko iznervirati Floyda.Skinuo mu je kačket sa glave i to je bilo ono što je razljutilo 43-godišnjeg Mayweathera i krenuo je da se obračuna sa YouTuberom.

Nastao je haos. Mayweather je pokušao zadati udarce, uspio ih je zadati nekoliko, a još veći incident je spriječen od strane osiguranja.

Čuveni bokser poprilično je iznerviran nakon svega i poručio je da ubiti Jakea Paula.

"Ubit ću tog kučkinog sina. Ubit ću ga", vrištao je Floyd dok su Jakea Paula predstavnici osiguranja izvodili sa mjesta događaja.Paul se nakon svega i dalje smijao kao razmaženo derište i hvalio se trofejom, a mnogi su itekako sretni što je zaradio 'šljivu' ispod oka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi