Niko kao Floyd: Gomila keša i piće od kojeg je 'Hazardov' dječak zgrnuo milione
Foto - Screenshot

Premium vodka u rukama The Moneyja

Niko kao Floyd: Gomila keša i piće od kojeg je 'Hazardov' dječak zgrnuo milione

M. Šljivak

Floyd Mayweather je poznat po tome što se razbacuje novcem na sve strane.

Čuveni bokser često je okružen ogromnim količinama keša, a tako je bilo i na jučerašnjem druženju sa prijateljima.

Pažnju je privuklo i piće kojim se Floyd služio u trenutku nastajanja fotografije, a radi se o britanskom proizvodu imena AU Vodka.

Vlasnik kompanije koja proizdvodi ovo piće je Charlie Morgan. Možda vam ime ne zvuči poznato, ali radi se o dječaku koji je 23. januara 2013. godine došao u centar pažnje nakon što ga je udario Eden Hazard.

Oglasi

Tadašnji fudbaler Chelseaja bio je isfrustriran što je dječak zadržavao loptu i odlučio je da mu je silom oduzme, a Charlie je postao veoma popularan.

Međutim, ubrzo je nestao iz javnosti. Posvetio se privatnom biznisu i sa prijateljem Jacksonom Wuinnom je uložio novac u biznis sa vodkom.

Osnovali su kompaniju Au Vodka i napravili su pravi hit na tržištu. Trenutno AU Vodka važi za najpopularniju u Velikoj Britaniji, ali očigledno se širi i u cijelom svijetu.

Au Vodka ima oznaku premium vodke. U njoj su luksuzni sastojci i svi tvrde da je vrhunskog kvaliteta. Prepoznatljiva je po zlatnoj boci i njezina prodaja je rekordna.

S obzirom na to da Floyd koristi samo ekskluzivna pića ovo je dokaz da je 'mali' Charlie itekako uspio i ovaj posao mu je donio milione u raznim apoenima.

Oglasi