Mayweather lud za striptizetom, želi da mu rodi dijete, ali njen otac je protiv veze

Mayweather lud za striptizetom, želi da mu rodi dijete, ali njen otac je protiv veze

Edmir Škorić

Američki bokser Floyd Mayweather uplovio je u vezu sa jednom od striptizeta iz svog kluba u Las Vegasu.

Britanski list The Sun tvrdi da je Mayweather ponovo počeu da vjeruje u pravu ljubav i da ju je pronašao u striptizeti kojoj je ujedno i šef jer radi u njegovom noćnom klubu.

Riječ je o Anni Monroe, striptizeti britansko-američke nacionalnosti s kojom je Mayweather navodno mjesecima u vezi ili se barem mjesecima njih dvoje viđaju potajno, a veza je postala službena na Novu godinu kada su to otkrili porodici i bliskim prijateljima.

"Anna je rođena u Sjedinjenim Državama, ali njeni su se roditelji u mladosti preselili u Englesku zbog radnih obaveza. Potom se vratila u Sjedinjene Države kada je imala 22 godine", kazao je za The Sun neimenovani izvor koji se navodi kao blizak prijatelj Floydove porodice.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJiCL6QHUzN/[/instagram]

Anna je s Floydom putovala u Pariz, Abu Dhabi, Island, Grčku, Amsterdam...

Oglasi

Svjetski prvak u boksu u pet različitih kategorija zaljubio se u striptizetu s kojom sada želi da ima i dijete i da time kruniše svoju ljubav.

"Floyd želi još jedno dijete. Samo želi da Anna bude majka tog djeteta. Oni se definitivno zabavljaju i razgovarali su o djetetu", poručuje za Sun jedan od prijatelja porodice Mayweather.

Ipak, nije sve tako bajno, budući da je Annin otac protiv veze ili barem njoj želi objasniti da je Floyd neko ko će je "šutnuti za tri dana" i zbog koga bi mogla patiti. Jasno, vodi se i činjenicom da je Floyda za nasilje prijavila bivša žena Josie Harris. Tvrdila je da ju je uradio, no Anna je ludo zaljubljena, spremna na sve...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJ3B6AjMYqk/?utm_source=ig_embed[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH_JbsFncgQ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFYaNN_Hn3J/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEpXY93nth4/[/instagram]

Top Komentari

Kompromis
Otac je protiv veze sa Mayweatherom ali nema ništa protiv da ona bude striptizeta.
16 0
Penderinos
Stari moj, bolje je da prima jednu Belegiju nego sto drugih. Doduše, nigdje nije rečeno da bi prestala s "biznisom", eventualno dok traje porođajno....
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi