Ne može da prestane sa zabavom: Gomila novca pored njega i naravno dobitni tiket
Foto - Screenshot

Floyd konstantno dobija novac

Ne može da prestane sa zabavom: Gomila novca pored njega i naravno dobitni tiket

Midhat Šljivak

Ako je neko pravi stručnjak za klađenje onda je to bez ikakve dileme čuveni bokser Floyd Mayweather.

Često je The Money u kladionici gdje uplaćuje ogromne svote novca na određene događaje, a sinoć je odlučio da se kladi na NFL meč.

Tipovao je na pobjedu Green Bay Packersa protiv San Francisco 49ersa, uložio je 200.000 dolara i na taj iznos je dobio dodatnih 166.666.65 dolara.

Floyd se naravno pohvalio tiketom.

"Da dobiješ zelembaće moraš se kladiti na zeleno", poručio je Mayweather.

Utakmicu je Floyd pratio u ugodnom ženskom društvu, a stigao je u skupocjenom automobilu na čijem sjedištu je stajala gomila novca.

Top Komentari

Penderinos
Jutros ste objavili da tuguje za preminulom bivšom, uvecer se ponovo zabavlja ! Il je on totalno lud ili ste vi, prije ce biti da je ovo drugo
12 2
AsmirM
I to kladenje igra uvijek na jedan Par . I jos ima milione pa ono boli ga ki.ta i slika samo dobitne tikete . Nek pi.cka odigra sistem , malo turskog kupa .rumunski kiparski liga ,gdje padas kao pokosen a kvote ljepota .
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi