Fotografija mami uzdahe: Supruga Siniše Mihajlovića "zapalila" Instagram

Uživaju na odmoru

Fotografija mami uzdahe: Supruga Siniše Mihajlovića "zapalila" Instagram

E. Čaušević

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović uživa u neočekivanom odmoru nakon što je dobio otkaz u Sportingu poslije samo tri dana nakon što je dobio posao.

Mihajlović je prije nekoliko sedmica izabran za novog trenera lisabonskog Sportinga, ali je portugalski klub sve šokirao nekoliko dana kasnije kada je potvrdio da je srbijanski stručnjak dobio otkaz.

On je nakon toga odlučio da sa svojom porodicom ode na odmor, a trenutno uživaju na skupocijenoj jahti u blizini italijanske obale. Njegova supruga Arianna objavila je nekoliko fotografija s ljetovanja, a mnogi su oduševljeni njenim dobrim izgledom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi