Fotografija o kojoj se priča: Šta to Ronaldo i Georgina kriju?

Da li je rekla ono što Ronaldo želi da čuje?

Fotografija o kojoj se priča: Šta to Ronaldo i Georgina kriju?

E. Škorić

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez nastavljaju da uživaju na skupocjenoj jahti.

Svakodnevno možemo na profilima ovo dvoje svjetski poznatih osoba vidjeti brojne fotografije koje otkrivaju sve čari njihovog života, posebno sada u jeku ljeta i nakon što je Portugalac odradio sezonu.

Ronaldo se baš zaljubio u Georginu, koja je naravno san svakog muškarca, no eto samo zvijezda Juventusa ima priliku da uživa u njenom zagrljaju.

I dok krstare na jahti vrijednoj skoro sedam miliona eura po Azurnoj obali, jedna Georginina fotografija s opisom "daaa" zainteresovala je javnost.

Na slici su njih dvoje, a Ronaldo je svojom prekrio šaku Georgine, pa mnogi misle da su vjereni i da kriju prsten, ali opet, ako je rekla 'da', zašto bi onda sve to krili?


Top Komentari

Rajvosa2019
Hocemo Zerinu , dosta vise Georgine + Penalda + Wande + ostali rospija - domace je najbolje . Ako se ne varam iste slike + slican clanak prije 10-tak dana
10 0
DadiG
Svijet je šokiran. Svi bruje o tome. Zaludila pamet muškarcima. Skandal. Nevjerovatno.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi