Fotografija Ramosove supruge navodi fanove na grešne misli

Ne stidi se pokazati tijelo

Fotografija Ramosove supruge navodi fanove na grešne misli

O. Lekić

Ako biste birali najatraktivniju suprugu nogometaša Real Madrida, onda bi na prvom mjestu zasigurno bila ljubav Sergija Ramosa - Pilar Rubio. Od slavnog nogometaša Pilar je starija osam godina, a zajedno su od 2012. godine i oboje su se, kako kažu, zaljubili na prvi pogled.

Pilar je u Španiji popularnost stekla i prije nego što se udala sa Ramosa, budući da u svojoj zemlji uspješna voditeljka i komičarka, a pojavila se također i u nekoliko filmova i spotova.

Iako iza sebe ima tri porođaja, i dalje izgleda kao bomba i ne libi se pozirati i pokazati svoje izvajano tijelo. Tako je Pilar na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju sa odmora u Meksiku, i to u toplesu, a fanovi su je počastili sa preko 130.000 lajkova.

Mora se priznati da izgleda savršeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi