Najjači fudbaler svijeta "prijeti" Ramosu: Imaš sreće što me nikad nećeš sresti

Izazvao veliku pažnju

Najjači fudbaler svijeta "prijeti" Ramosu: Imaš sreće što me nikad nećeš sresti

M. Šljivak

Sergio Ramos proglašen je glavnim krivcem za povredu Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka, a zatim je "proglašen" krivim i za navodni potres mozga kojeg je tokom meča doživio i golman Redsa Loris Karius.

Ramosa su mnogi iz svijeta fudbala okrivili za namjerno povrjeđivanje protivnika, a javio se i najjači fudbaler svijeta Adebayo Akinfenwa.

Napadač Wycombe Wanderersa sa 103 kilograma izgleda zaista zastrašujuće, a kao navijač Redsa odlučio je zaprijetiti Ramosu.

"Sergio, ne samo da si povrijedio mog drugara Moa Salaha, ali sad čujem da si i Kariusu uzrokovao potres mozga. Slušaj brate, sretan si što nikad neću igrati protiv tebe jer nikad neću igrati u Ligi prvaka", rekao je Akinfenwa.

Nakon toga je pokazao svoju snagu tako što je lagano zdrobio kopačku koju je držao u rukama.

Ovo je oduševilo navijače Liverpoola i mnogi bi ga rado vidjeli u dresu svog voljenog tima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Imran Ahmetspahić
debeli najači si ali i najdeblji debeli ušuti bogati...
3 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi