Fotografija sa Surezovog slavlja zagolicala maštu navijača Barcelone

Barcelona bruji o ovoj fotografiji

Fotografija sa Surezovog slavlja zagolicala maštu navijača Barcelone

S. Grebović

Napadač Blaugrane Luis Suarez, jučer je obnovio zaruke sa svojom dugogodišnjom djevojkom Sofijom Balbi.

Reprezentativac Urugvaja iskoristio je božićne i novogodišnje praznike kako bi vezu dodatno učvrstio obnovom zaruka u svojoj domovini.

Par je ovaj događaj proslavio glamuroznom ceremonijom u jednom luksuznom hotelu u Montevideu, a slavlju su između ostalih prisustvovali Leo Messi i Neymar.

Bivši udarni trojac Barcelone, koji se 2015. godine okitio titulom prvaka Starog kontinenta, iskoristio je priliku da naprave zajedničku fotografiju, što je zagrijalo maštu navijača ovog kluba.

Da stvar bude interesantnija, pobrinuo se Neymar koji je sliku postavio na svoj Instagram story, a upravo se Brazilac vezuje uz povratak na Camp nou u ljetnom prelaznom roku.

Inače, pored njih na zabavi su bili prisutni i ostali prvotimci Barcelone zajedno sa svojim ljepsim polovinama, a posebnu su pažnju privukli Leo Messi i Antonella Roccuzzo čiji stajling nikoga nije ostavljao ravnodušnim.

Top Komentari

United_HZ
Padavičar Neymar, urođeni talenat bacanja po terenu
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi