Fotografija Serenine stražnjice prkosi gravitaciji

Ponovo mami uzdahe

Fotografija Serenine stražnjice prkosi gravitaciji

O. Lekić

Serena Williams jedna je od najboljih teniserki u historiji koja je svoje obožavatelje oduševljavala igrama na teniskim terenima. Međutim, ona ima i neke druge adute.

Amerikanka nikada nije krila da je ponosna na svoje tijelo i zbog toga nema problem da objavljuje provokativne fotke, a jednu takvu plasirala je na Instagramu i u prvom planu je njezina - stražnjica.

Može se primijetiti da se teniserka poslije porođaja vraća u formu i da je prilčno 'zategla liniju', što dokazuje svakako i posljednja fotografija nastala negdje u planinama, okupanim suncem, što joj očigledno prija.

Nije prošlo puno vremena od prvih komentara, a dosad je skoro 400 hiljada ljudi pritisnulo oznaku "sviđa mi se".

Serena je, podsjetimo, trenutno deseta na WTA listi.

View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Top Komentari

konjnakvadrat
Za ovo treba dobra prangija
12 0
kikimusampa
Serena koristi hiltovku umjesto vibratora
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi