Fotografije govore jedno, Katarina nešto sasvim drugo

Pjevačica progovorila o vezi s bh. fudbalerom

Fotografije govore jedno, Katarina nešto sasvim drugo

O. Lekić

Privatni život bh. fudbalera Ognjena Vranješa posljednjih sedmica privlači sve više pažnje, kako u BiH tako u Srbiji.

Iako sa suprugom Danijelom ima kćerku, član AEK-a je nedavno 'uhvaćen' kako razmjenjuje nježnosti sa srbijanskom pjevačicom Katarinom Grujić, a prije nekoliko dana su se i fotografisali kako leže jedno na drugom.

Nedjeljema unazad Katarina se susretala s pitanjima da li je u vezi sa bh. fudbalerom, no unatoč svim fotografijama i videozapisima koji su se pojavili u javnosti, i dalje tvrdi isto - veže ih samo prijateljstvo.

"Sto puta sam demantovala tu priču i rekla da nisam s njim. Ne znam zašto se to i dalje piše", kazala je Katarina, gostujući u jednoj TV emisiji, a na pitanje da li je slobodna samo se nasmijala.

U ovom trenutku samo njih dvoje znaju šta je prava istina i možda u dogledno vrijeme i sam Ognjen izađe u javnost povodom cijele priče. Dotad ćemo suditi na osnovu fotografija i vlastitih pretpostavki.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
To Sampa kralju,samo kandzijaj pohotnice!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi