Katarina prvi put govorila o Vranješu, pa dobila poklon: Zašto mi poklanjaš moju pidžamu?

Veza se više uopšte ne krije

Katarina prvi put govorila o Vranješu, pa dobila poklon: Zašto mi poklanjaš moju pidžamu?

Srbijanska turbo folk pjevačica Katarina Grujić po prvi put je u javnosti govorila o novom momku, bh. reprezentativcu Ognjenu Vranješu.

Ona je gostovala u emisiji Ami G Show u kojoj ju je voditelj upitao šta je radila u Atini, a potom je uslijedilo i pitanje o novoj ljubavi. Katarina nije bila posebno pričljiva, ali ipak je otkrila da je jako sretna i da joj je AEK prirastao srcu.

"U Atini sam bila privatno par dana, da malo odmorim", rekla je Katarina nakon čega je neko dobacio 'AEK ili PAOK?', a ona je odgovorila 'AEK, taj klub mi je nekako prirastao srcu'.

"Stvarno ne volim da pričam o svom privatnom životu i žao mi je što su ljudi opet krenuli da pišu o takvim stvarima. Naravno da sam sretna, to se i vidi po meni, samo ću toliko da kažem i da demantujem sve priče koje su pisali u novinama", poručila je Katrina.

Podsjetimo, popularna pjevačica je na početku cijele priče demantovala navode medija da je u vezi sa Vranješom, a kasnije je 'osvanuo' njihov zajednički video na Instagramu, te je Katarina potom objavila i story u kojem se vidi da spava u Vranješevom dresu.

U kasnijem toku emisije jedna od voditeljica je pripremila poklon za Katarinu, a radi se upravo o dresu našeg reprezentativca. Katarina je bila vidno iznenađena.

"Znaš šta mene interesuje? Zašto mi poklanjaš moju pidžamu? (kroz smijeh). Pa dobro, uvijek treba rezervnu imati", poručila je kroz smijeh Katarina.

Top Komentari

Benjamingst
Udarna sportska novost....
14 0
Turgut
Koja rospija sta nas briga
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi