Fotografije koje vas ne mogu ostaviti ravnodušnim

Tragedija Chapecoensea u slikama

Fotografije koje vas ne mogu ostaviti ravnodušnim

Endin Čaušević

Čak 76 osoba poginulo je u jučerašnjoj avionskoj nesreći koja se desila u Kolumbiji.

Većina putnika u ovom avionu bili su fudbaleri i članovi brazilskog Chapecoensea, a samo pet osoba uspjelo je preživjeti od čega su tri fudbalera. Ova tragedija uzdrmala je svijet jer je na najgori način prekinuta bajka ovog malog brazilskog kluba.

Fotografije nesreće jučer su obišle svijet, a mjesto gdje je avion pao izgledalo je zaista stravično. Najbliža bolnica bila je prepuna nakon samo sat vremena, ali na veliku žalost samo pet osoba je preživjelo.

U našoj fotogaleriji možete pogledati fotografije koje su rasplakale cijeli svijet. Počivajte u miru junaci Chapecoensea!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi