Tottijeva bivša supruga ne tuguje nakon razvoda: Skinula se, a onda objavila fotografiju

Odlučili da se razvedu nakon skoro 20 godina braka

Tottijeva bivša supruga ne tuguje nakon razvoda: Skinula se, a onda objavila fotografiju

Endin Čaušević

Francesco Totti potvrdio je prije nekoliko dana da više nije u braku sa Ilary Blasi i da su oni odlučili da je najbolje da se razvedu.

Totti i Illary su skoro 20 godina bili u braku, ali ljubavi između legendarnog fudbalera i poznate TV voditeljice došao je kraj što su oni to potvrdili prije nekoliko dana.

Navodno, Totti ne pati previše i već se skrasio u zagrljaju nove djevojke Noemi Bocchi s kojom je navodno već neko vrijeme u ljubavnoj vezi.

Međutim, čini se da ni Illary baš ne tuguje previše što je pokazala fotografijama na društvrenim mrežama. Ilary se sa djecom nalazi na odmoru u Tanzaniji i našla se u centru pažnje zbog objava na Instagramu.

Bivša Tottijeva supruga objavila je nekoliko golišavih fotografija i pokazala da joj razvod nije teško pao.

Illary ima preko dva miliona pratitelja na Instagramu i oduševila ih je svojim fotografijama. Ona se čak fotografisala i u toplesu i sve to objavila je na društvenim mrežama i očekivano se našla u centru pažnje italijanske javnosti.

Ilary Blasi 'celebrates' her separation from Francesto Totti with a topless in Tanzania

Totti i Ilary bili su zajedno skoro 20 godina, te imaju troje djece koja su nakon razvoda nastavila da žive sa svojom majkom. Navodno, oni su se rastali još početkom ove godine, ali su to tek potvrdili nakon što je razvod zvanično finaliziran.

Ilary Blasi 'celebrates' her separation from Francesto Totti with a wild topless

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti