Totti je veći ''švaler'' od Piquea: Nije se ni razveo, a već ulovljen u kući nove djevojke

Rastanak nakon 17 godina

Totti je veći ''švaler'' od Piquea: Nije se ni razveo, a već ulovljen u kući nove djevojke

Admin Čaušević

Francesco Totti je duže nosio dres Rome nego što je bio u braku sa Ilary Blasi.

Jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta je u ponedjeljak saopštio da se razvodi nakon skoro dvije decenije zajedničkog života.

Kriza između legendarnog fudbalera i poznate tv voditeljice je duži period bila u krizi, da bi konačno stigla potvrda onog o čemu se špekuliše.

Roma and Italy star Totti splits from wife Ilary - Football Italia

Kuća u kojoj su do sada živjeli će pripasti Blasi, dok će troje djece Criustian, Chanel i Isabel nastaviti da žive s majkom.

S druge strane legendarni kapiten Rome neće biti sam jer je njegovo srce već zarobljeno. Italijanska štampa je puna detalja o njegovoj novoj djevojci koja se zove Noemi Bocchi.

Oglasi

Tako je magazin Chi objavio priču da je Totti bio u domu nove djevojke dok je još uvijek bio u braku sa Ilary. Dolazio bi na parking i ulazio u kuću, dok bi Noemi svoju kćerku slala da spava negdje drugo.

Totti i Noemi su se dugo vremena krili u javnosti, tako su i na nekim utakmicama Rome bili zajedno, tačnije djelilo ih je svega nekoliko redova na stadionu Olimpicu kao što je to bio slučaj 5. februra.

Noemi Bocchi, chi è la nuova fiamma di Francesco Totti | Intrattenimento

Inače, Noemi ima dvoje djece, diplomirala je Ekonomiju, voli padel, muziku i da puno putuje. Ono što je interesantno je to da jako sliči na bivšu ženu čuvenog fudbalera.

Također se špekuliše da i Ilary nije vjerna Tottiju pošto je navodno ''izgubila pamet'' zbog mlađeg dečka, a sve je eskaliralo kada je bivši član Azzurra pročitao poruke od voditeljice na njenom mobitelu.

Top Komentari

lalinjo
I još mu sliči na bivšu ženu,a to se dešava skoro kod svakog nogometaša,nabavi samo noviju godinu i sa manje pređenih kilometara.
5 0
Gr0hot
Pa kako to tako?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi