Atraktivna Ruskinja ne miruje u Dubaiju: Nakon Zlatana uhvatila je još većeg šarmera

Dočekala je svojih 15 minuta slave

Atraktivna Ruskinja ne miruje u Dubaiju: Nakon Zlatana uhvatila je još većeg šarmera

A. Čaušević

U Dubaiju ne može ljetovati bilo ko. Egzotična destinacija je samo za one sa dubokim džepom, a očigledno da dubok džep ima i jedna ruska influnserica koja se proteklih dana našla u centru pažnje.

"Žao mi je, ali ne mogu više kriti našu romansu", tako je izvjesna Lina Shokh opisala zajedničku fotografiju sa Zlatanom Ibrahimovićem kojeg je srela na plaži u Dubaiju.

Ruskinja se već neko vrijeme nalazi u Dubaiju u društvu svoje porodice pošto joj roditelji proslavljaju 30 godina braka. Sankcije koje je nametnuo Zapad Rusiji očigledno nisu utjecale na Sokhe.

Lina izlazi samo po odabranim mjestima te očigledno za mnoge restorane ima VIP ulaz što joj je omogućilo da upozna razne sportiste koji su ovih dana u Dubaiju.

Nakon Ibrahimovića atraktivna influenserica je ulovila još veće šarmera. Riječ je o Francesu Tottiju, legendarnom igraču Rome i kapitenu rimskog kluba.

Oglasi

"Varam svog voljenog Ibrahimovića s Tottijem", glasio je očigledno sarkastični opis fotografije sa čuvenim Il Capitanom.

Atraktivna Lina u društvu Tottija uz još jedan provokativan opis fotografije

Mnogi su mišljenja da Lina pretjeruje u svojim neslanim šalama te da na taj način samo želi da podigne svoju popularnost.

Inače, Totti je u Dubaiju bio u društvu svoje partnerice Noemi Bocchi nakon što je ozvaničnio vezu poslije razvoda sa Ilary Blasi.

Legendarni fudbalski as je u UAE doputovao kako bi primio nagradu od organizacije Globe Soccer za sve što je uradio za promociju Serije A tokom svoje karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi