Fudbalski kralj kukao da ga žena vara s kim stigne, sada ima sve što poželi, čak i u vodi

Legendarni Franceso Totti uživa u novoj ljubavi

Fudbalski kralj kukao da ga žena vara s kim stigne, sada ima sve što poželi, čak i u vodi

A. Čaušević

Dok mu je otac bio na samrti žena ga je varala. Sudbina je poigrala sa čuvenim fubalskim asom kao sa rijetko kim, međutim sada je pronašao svoju sreću i definitivno se može reći da živi život punim plućima. 

Franceso Totti je jedan od najlegendarnijih fudbalera u historiji. Istinski fudbalski kralj Apenina, ali i pravi raritet u modrenom fudbalu jer je cijelu svoju karijeru proveo u jednom klubu, voljenoj Romi. 

Princ Vječnog grada je već nekoliko godina u penziji. U tom periodu je prošao kroz zaista teške trenutke, definitivno najteže u životu prvenstvno jer je imao problema sa depresijom.

Kao što je svima poznato Totti se u međuvremenu razveo od Ilary Blasi s kojom je u vezi i braku bio skoro dvije decenije, a ovaj par je dobio i troje djece.

Nedavno je legendarna "desetka" Vučice, otvorila dušu i javno se izjadala kako je saznao za prevaru i to dok mu je otac bio na postelji.

Totti u društvu nove djevojke

"Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Provjerio sam njen mobilni, što inače nisam radio do tada, i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam, ništa nije bilo isto."

Oglasi

"Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije bilo. Do mene su dolazile glasine 'Čuj, Ilary ima drugog". U stvarnosti je imala više od jednog. Nikad to nismo jedno drugom učinili u 20 godina, a onda su počela stizati upozorenja od raznih ljudi kojima vjerujem.

"Jednom sam pogledao njen mobilni i vidoo poruku posrednika između Ilary i treće osobe. Pisalo je 'Vidimo se u hotelu', ispričao je Totti.

I dok je trajala burna razvodna parnica od Ilary, svađa oko imovine te plaćanja alimentacije, Totti je pronašao svoju sreću i sada dobije sve što poželi.

Bivši član Azzurra je već duže vrijeme u vezi sa Noemi Bocchi, par se počeo tajno viđati prije godinu, a sada se ne skrivaju od objektiva paparazzija.

Magazine Chi je nedavno objavio fotogafije kako Totti i njegova nova izabranica uživaju u moru, a čini se da se atraktivna plavuša ne ustručava priuštiti ono što fudbalska ikona i želi.

Jasno je da ovaj par uživa u svojoj vezi, s njima su i njihova djeca i više ih ništa ne spriječava da budu sretni. Nakon svega šta mu je uradila Blasi, Totti je to i zaslužio.

Inače, i italijanska voditeljica se u međuvremenu skrasila pošto je sada u zagrljaju njemačkog biznismena i mnogo bogatog čovjeka, Bastiana Mullera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi