Tottijeva maloljetna kći nema ni 16 godina, a već je stigla da razori tuđi brak

Chanel je prerano ušla u svijet odraslih

Tottijeva maloljetna kći nema ni 16 godina, a već je stigla da razori tuđi brak

E. Škorić

Legendarni bivši nogometaš Rome Francesco Totti sa bivšom suprugom Ilary Blasi ima troje djece, ali mediji na Apeninima i javnost u toj zemlji najviše su upoznali kćerku Chanel. Ova 15-godišnja djevojka također je stekla popularnost, što i ne čudi s obzirom na to čija je, ali već sada u ranoj životnoj fazi postala je dio ljubavnog trokuta i prema njoj su usmjerene mnoge optužbe.

Chanel je rođena 2007. godine i još je maloljetna. Mnogi su je u prošlosti često viđali na Olimpicu u društvu Francesca, koji je bio i ostao ikona rimske Rome. Dok je još bila mala, otac ju je često nosio u naručju dok bi slavio velike pobjede u dresu Vučice. Mnogi je dugo nisu vidjeli, pa se iznenade kada ugledaju odraslu djevojku koja putuje po svijetu, ali i poput mnogih tinejdžera zalazi u neke neočekivane životne putiće.

Iako je porasla, još uvijek je maloljetna, pa neki italijanski magazini pretjeruju kada objave njene fotografije u bikiniju sa plaže. Ova simpatična i jako samouvjerena djevojka ima mlađu sestru i  starijeg brata, ali za razliku od njih, ona se najviše pojavljuje u italijanskim medijima. Nekada to bude u svijetlom tonu, ali mnogo više u negativnom kontekstu.

Kada su je pitali kako je biti Tottijeva kći, 15-godišnjakinja je bila iskrena: "Nije uvijek lako, ponekad je dosta komplikovano. Postoje prednosti i mane".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiNeRCKqIG5/[/instagram]

Međutim, ona je toliko zaljubljena u svog oca da kada je pitaju za sedam kraljeva Rima ona kaže: "Za mene je samo jedan".

Oglasi

Chanel je korisnica društvenih mreža i imala je popularan profil na TikToku sa velikim brojem pratitelja, ali joj je isti suspendovan. Nije naveden pravi razlog, jer na njemu nije bilo nekih videa kojima nije mjesto na takvim plaftormama, no vjeuje se da je stigao veliki broj prijava.

Petnaestogodišnjakinja je oduvijek dijelila videa na kojima je plesala ili pjevala, ponekad čak i sa svojom porodicom, uključujući i bivšeg kapitena Rome, pa joj ni samoj nije jasno zbog čega je makar privremeno maknuta sa TikToka. Za samo nekoliko mjeseci na ovoj kineskoj platformi imala je preko 400.000 korisnika.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cpe88Gkqic0/[/instagram]

No, u međuvremenu je Chanel odlučila napraviti novi TikTok profil koji je u samo nekoliko sati skupio više od 3000 pratitelja. Ništa u usporedbi s brojkom dosegnutom na glavnom profilu, no dok joj eventualno taj ne vrate, morat će da se zadovolji sa ovim rezervnim.

Njeno  ime u medijima se proteže i zbog mnogo ozbiljnije stvari. Unatoč tome što je proteklih sedmica uporno govorila da nije, Chanel Totti je izašla u javnost i sada je službeno u vezi sa Cristianom Babalusom, bivšim dečkom tiktokerice Martine De Vivo (21), s kojom ima dijete. 

Oglasi

Chanel je sa nepunih 16 godina dakle djevojci Martini "ukrala" dečka koji je uz to i otac njene kćeri, a sve ovo moglo bi šokirati Francesca Tottija i porodicu maloljetne djevojke.

Međutim, novi dečko Tottijeve maloljetne kćeri, Cristian Babalus, tvrdi da je njegovo poznanstvo s Chanel počelo tek nakon što je završio vezu s Martinom, koja tvrdi suprotno i kaže da je na njegovom mobitelu pronašla video pozive koje je razmjenjivao sa Tottijevom kćerkom iako je tada bio u vezi.

I Cristian je poput Chanel i Martine TikTok zvijezda u Italiji, a on osim uloge influencera ima i ulogu voditelja radnje sa sportskom opremom u Rimu. Cristian, imenjak starijeg Chanelinog brata, također je zaljubljenik u sportske automobile, o čemu svjedoče i videi podijeljeni na društvenim mrežama u kojima vozi automobile poput Ferrarija i Lamborghinija.

Martina, prevarena djevojka, ne odustaje od želje da svijet upozna sa kompletnom situacijom.

„Kada beba nije imala ni dva mjeseca, otvorim telefon svog dečka koji je živio sa mnom u kući i pronađem poziv Chanel Totti. Pišem joj, a ona čak negira da ga je upoznala. Nakon nekoliko dana dolazi vidjeti bebu, pokazujem mu dokaze i on potvrđuje da je sve istina, očito ga izbacujem iz kuće i pišem Chanel. Ona odgovara da problem nije njen nego Cristianov, mog bivšeg. Pa da, zaključuje kako nije problem spetljati se s osobom koja je zaručena i ima kćer jer to baš i nije njen problem”, kazala je Martina.

Dojam je da je Tottijeva simpatična kćerka u ranoj životnoj dobi počela da radi stvari koje ne priliče curama u njenim godinama, ali čini se da joj je to što je kćerka jednog od najvećih italijanskih nogometaša svih vremena na neki način prouzrokovalo turbulencije i neke nepredvidljive stvari s kojima se prije ili kasnije mora suočiti. Za kraj, podsjetimo da njen otac Francesco i mama Ilary odavno nisu u braku i da su pronašli nove partnere...

@_martina_de_vivo_ Risposta a @Hahahahha ♬ suono originale - Martina de vivo
Oglasi