Ilary od Tottija tražila nevjerovatan iznos mjesečno: "Možete dobiti samo 7.000 eura..."

Nakon što ga je prevarila

Ilary od Tottija tražila nevjerovatan iznos mjesečno: "Možete dobiti samo 7.000 eura..."

Admin Čaušević

Francesco Totti i Ilary Blasi će završiti na sudu.

Svojevremeno najglamurozniji par italijanskog fudbala je nedavno raskinuo, a još uvijek ne mogu postići dogovor oko skrbništva nad djecom.

Nekadašnji model, a sadašnja voditeljica reality programa "Otok poznatih" je od bivšeg partnera tražila čak 37.5 hiljada eura mjesečno.

Kako je navela putem svojih advokata njoj bi bio uplaćivan iznos od 20.000 eura, dok bi ukupna alimentacija za troje djece iznosila 17.500 eura.

Iznos koji je odmah Totti odbio te je poslao svoju ponudu bivšoj supruzi koja je znatno manja nego što je ona očekivala.

"Možete dobiti sedam hiljada eura i to za djecu, a za Ilary neću plaćati ništa", Tottijeve su riječi koje su prenijeli italijanski mediji.

Oglasi

U međuvremenu, Ilaryin advokat je pokrenuo tužbu za vraćanje imovine u posjed kako bi povratila novac koji Toti ne želi da plaća.

Sa svoje strane, Totti je dao do znanja da je zadržao torbe bivše supruge u nadi da će ih moći koristiti u zamjenu za svoje Rolexe koje je ukrala sama Ilary.

Kako će se priča završiti? Teško je reći jer će pravna bitka sigurno biti duga.

Varala ga sa trenerom 

Prvobitno su Tottija smediji u Italiji označili kao glavnog krivca za razvod jer je u februaru počeo aferu s ekonomisticom Noemi Bocchi, s kojom se često viđao, no nakon toga se ispostavilo da je i Ilary imala "nešto sa strane" i to čak prije nego je saznala da ju nekadašnji reprezentativac Italije vara.

Zapravo, Totti je to uradio nakon što je otkrio da se njegova dugogodišnja partnerka viđa sa jednim trenerom.

Popularni časopis Chi pisao je o "mladiću za kojim je Ilary doslovno poludjela", a sada su u javnost izašli novi detalji o prevari kojom je Ilary potaknula raspad braka.

Prema pisanju medija, Blasi je namjeravala započeti vezu sa svojim ličnim trenerom, a jedan od uzroka rastave od Tottija je taj što je Il Capitano pronašao kompromitirajuće poruke na telefonu njegove žene.

Muškarac u kojeg se Ilary Blasi zaljubila je Cristiano Iovino, s kojim je prije više od godinu i pol potajno započela aferu, vjerujući da se o tome nikada ništa neće saznati.

Italijan je personalni trener koji radi uglavnom između Rima i Milana i koji ima više od 50.000 pratitelja na Instagramu. Na društvenim mrežama prikazuje neka od svojih putovanja u Indoneziju, Mykonos, Ibizu ili Lago di Como te redovito pokazuje svoju dotjeranu figuru prepunu tetovaža.

Top Komentari

user1574859714
Haha prevarila ga i trazi pare e svasta. Zato predbracni ugovor da vjestice ne bi mogle uzeti sve. Sjede kuci z guza na guz i onda im uzmu sve pare.
0 0
Slana_carsija
Sto je znaju unovčiti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti