Tottijeva bivša prekinula šutnju: "Znam stvari koje mogu uništiti 50 porodica"

Ilary odgovorila

Tottijeva bivša prekinula šutnju: "Znam stvari koje mogu uništiti 50 porodica"

Eldar Ganibegović

Ilary Blasi  (41) i Francesco Totti (45) odlučili su se rastati nakon 17 godina braka.

Odnos njih dvoje nepopravljivo se pogoršao od jeseni prošle godine, nakon što je bivši talijanski fudbaler navodno pronašao poruku koja potvrđuje ono što je nekolicina njemu bliskih osoba rekla - da mu je supruga nevjerna.

Francesco Totti rekao je da je patio od depresije nakon što je saznao vijest koja je dovela do raskida.

Optužena za nevjeru Ilary Blasi odlučila je reagovati. Bivša supruga Francesca Tottija nije ostala dužna nakon što ju je legendarni fudbaler Rome optužio da ga je izdala i navodno ukrala skupocjene satove iz sefa.

Preko svog advokata Alessandra Simeonea, Ilary Blasi je dala prvu izjavu, javlja Corriere dello Sport:

"Uvijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece je na prvom mjestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 porodica."

Navedeni izvor piše da je ovo tek početak dugog niza otkrića. Podsjetimo se i na Tottijeve riječi od prije nekoliko dana.

"Pročitao sam previše toga posljednjih sedmica, zbog nekih stvari moja djeca pate. Stop. Proživio sam teško razdoblje, prvo zato što sam prestao igrati. Onda je došla smrt mog oca od kovida i baš kad mi je supruga bila najpotrebnija, nije je bilo", rekao je između ostalog i dodao:

“U septembru prošle godine do mene su počele dopirati glasine da Ilary ima drugog. Dapače, više od jednog. A onda sam otkrio poruke na njenom telefonu, nešto poput 'vidimo se u hotelu'".

Francesco Totti i Ilary Blasi zajedno imaju troje djece: Cristiana (16 godina), Chanel (15) i Isabel (6).

Top Komentari

makelele
Bolje bit na heroinu nego ozenit kamenjarku.
2 0
Shojich07
Samo 50, malo li je gđo Blasi? Doduše kada se upiše na Googleu njeno ime u potpisu stoji Showgirl.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti