Francuska seks bomba rodila dijete 22 godine starijoj fudbalskoj zvijezdi

Ljubav ne poznaje granice

Francuska seks bomba rodila dijete 22 godine starijoj fudbalskoj zvijezdi

O. Lekić

Francuska manekenka Maeva Denat nije mogla odoljeti zavodničkim tehnikama daleko iskusnijeg lisca Davida Ginole. 

Par se prvi put na svjetskim naslovnicama našao 2016. godine kada je otkriveno da poznati francuski fudbaler upravo sa Maevom vara svoju suprugu s kojom ima dvoje djece.

Danas, dvije godine kasnije, ova francuska seks bomba, koja je inače mlađa čak 22 godinje od slavnog fudbalera, rodila mu je kćerku.

Par očito uživa u zajedničkom vremenu i pokazuje da velika razlika u godinama za njih ne predstavlja problem.

Podsjetimo, Ginola je penzionisani francuski fudbaler koji je tokom karijere igrao za brojne evropske velikane. Najveći dio karijere proveo je u PSG-u za kojeg je odigrao čak 115 utakmica i postigao 33 pogotka. Osim toga, igrao je za Newcastle United, Tottenham, Aston Villu...Za reprezentaciju je odigrao 17 utakmica i postigao je tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi