Francuski mediji: Imamo dokaz da Ibrahimović laže

Izjavio da nikad nije posjetio Eiffelov toranj

Francuski mediji: Imamo dokaz da Ibrahimović laže

Endin Čaušević

Napadač Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović, jučer je za engleske medije izjavio da tokom svog boravka u Parizu nikada nije posjetio Eiffelov toranj.

Ibrahimović je za engleske medije izjavio da je Manchester najbolji grad u kojem je živio u dosadašnjoj karijeri jer preovladava vrijeme slično kao u Švedskoj. Također, švedski fudbaler je dodao da tokom boravka u Parizu nikada nije bio ni blizu Eiffelovog tornja, a Francuzi su odmah poručili da on ne govori istinu.

"U Parizu sam živio skoro četiri godine i nisam nikada posjetio Eiffelov toranj. Rekao sam da trebaju promijeniti to ime u moje i ako to urade možda nekad i posjetim taj toranj", rekao je Ibrahimović.

Naravno, mediji u Francuskoj odmah su reagovali, te su poručili Ibrahimoviću da ne govori istinu. Naime, Zlatan je posjetio Eiffelov toranj kada je tek potpisao za PSG, jer je to bilo mjesto gdje je zvanično predstavljen kao novo pojačanje ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi