Francuski nogometaš na leđima istetovirao lik Kantea: "Ovo je nešto najluđe"

Izgubio okladu s prijateljima

Francuski nogometaš na leđima istetovirao lik Kantea: "Ovo je nešto najluđe"

Edmir Škorić

Francuski nogometaš Alain Bulteel bio je impresioniran N'Golom Kanteom, pa je odlučio da ovog sjajnog veznjaka istetovira na leđima.

Kante je bio bitan kotačić u sastavu francuske reprezentacije koja je osvojila Mundijal u Rusiji, a Bulteel ga je odlučio istetovirati na tijelu.

Nogometaš iz jednog omalenog tima u blizini Strasbourga je četiri sata proveo u tatto salonu kako bi leđa ukrasio facom Chelseajevog veznjaka.

"Često se kladim sa mojim prijateljima, ali ovo je najluđe. Kada se kladite i izgubite, morate biti pošteni", rekao je mladi nogometaš Alain (21).

"Izabrao sam Kantea zbog njegovog osmijeha, stidljivosti, skromnosti i nevjerovatnih mogućnosti. Ovo je prva tetovaža koju ću vječno da pamtim", dodao je mladić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti